Summa sidvisningar

onsdag 2 maj 2012

-"Vårsol"

Idag har det nog varit den varmaste dagen på länge. Sydliga lugna varma vindar värmde idag. Termometern visade 34 grader i solen, härligt. Passade på och måla bryggan, nu när det var uppehåll från allt regn och kyla. Ska ju bli sämre till helgen. Men färgen räckte bara till halva bryggan. Få ta och köpa en burk till imorgon och fortsätta då och ta resten. Ska bli hyffsat väder imorgon också , dock inte fullt lika varmt.
Det var värre igår, den 1 Maj, då var det kalla kyliga vindar från nordost. Gick ej att sitta ute , alldeles för kallt för det. Passade på igår och byta olja på min motorcykel. Men nån tur med den fick vara. Blåste alldeles för kallt för det.

Idag har jag varit och tränat med cykelklubben. Tempoträning. Mitt första för i år. Men det var dålig uppslutning , fyra st. kom bara idag. Hoppas på bättre uppslutning nästa onsdag. Vädret kunde man ju inte klaga på idag, så det kan ju inte avskräckt folk !! Tråkigt , när Micke ställer upp varje Onsdag och kör tempoträning med tidtagning och allt , och lägger sedan ut det på hemsidan: http://cykelflyt.blogspot.se/









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar